reede, 14. veebruar 2014

Kujutan ette raha, et minna reisima



Tänasel reedel, sõbrapäeval ei sooviks ma kirjutada siia tavalist juttu sellest, kui olulised on sõbrad ning armastus. Igaüks peaks või võiks nende tähenduse ise ülesse otsida ning õppida seda  hoidma. Samuti mul on heas mõttes allergia nende tavapäraste lausete kohta- head sõbrapäeva, palju õnne jms. Võiks laskuda hoopis uuele tasemele ning nendel päevadel, mis on paika pandud tähtsateks päevadeks pühenduda teineteisele eriliselt. Kui me tõesti vaid kord aastas, 14.veebruar tuletame meelde oma sõpradele, kui olulised nad on siis kuhu me jõuame oma sõpruse hoidmise ja austamisega.
Võiksime õppida armastama oma lähedasi ning sõpru päevast-päeva üha rohkem ja rohkem. Mina õpin ning see on ütlemata põnev kogemus, kuidas maailm hakkab minu ümber hoopis uut kuju võtma. Kui ma vaatan asju, mineviku ning olukordi läbi armastuse siis ma leian minevikust nii palju totrusi. Tänu egoismile olen piiranud paljude inimeste elu ning läbi selle elanud palju närvi kulutavaid draamasid. Olen arvanud, et ma võin kedagi kontrollida ning olla armukadeduse etalon- ei või, mul pole õigust kellegi vabadust piirata, isegi, kui olla suhtes. Kuid see õppimine on tore ja huvitav, isegi kui vahel jälle libastuda ning anda järgi egoismile.
Toon ühe näite tingimusteta armastusest.
Hoian paar nädalat sõbra koera ning näen igapäevaga, kuidas meil on palju õppida loomadelt. Nad on meistrid õpetamaks meile tingimusteta armastust. Ükskõik, kas sa oled kodust ära 12 tundi või 5 tundi, ikka ta ootab sind rõõmsalt ja kallistab. Kui jõuad koju väsinuna siis vaadates neid süütuid silmi, mis sulle lõuaalla poevad kaob iga väsimus. Isegi, kui see väike tegelane keerab sigadusi- pahandad ja armastad edasi.
Ehk võiks me olle sama osavad tingimusteta armastajad nagu seda on loomad?


Tegelikult ei soovinud ma täna üldse kirjutada kohustuslikult sõbrapäevast või armastusest. Hoopis minemisest. Mäletate, eile kirjutasin päris otsese ja konkreetse postituse sellest, kuidas mul on vaja mõneks ajaks ära minna? Täna on uus päev ja minus on see otsus ja soov veel rohkem kinnistunud. Ma peangi minema, kuskile maailma natukeseks. Tunnen, et seljataga on nii palju- õpitud, kogetud, loodud ning ehitatud. Vahel ma tunnen, et ma olen oma elus justkui ehitusmees, pidevalt tegelen naela seina löömisega või selle välja tõmbamisega. Elus on loodud selliseid asju, mis võimaldavad minna mõneks ajaks ära ning teha kõike eemalt. Varem ma tundsin hirmu ning tundsin, et see unistus on vaid illusioon- nüüd ma juba planeerin seda enda peas üksikasjaliselt.
Muidugi ma tahan minna kuskile eesmärgiga kirjutada- kirjutada erinevate riikide moodidest, inimestest ning elust. Kogu mu elu on seotud kirjutamisega ning vahel ei olegi see nii kerge, kui tundub. On hetki, kus minus on nii palju sõnu ning mõtteid, mis otsivad oma väljundit, kuid valge leht seisab tunde tühjalt mu ees. Mul on tihti inspiratsioonilised kriisid, vahel ma ei suuda õmblusmasinat isegi laual vaadata veel vähem kangaid kätte võtta. Seoses kirjutamisega on minus tihti dilemmad- mis juhtub, kui ühel päeval süsteemid kokku jooksevad ning kõik kirjutatu kaob. Ehk peaks kõik ka paberile laskma ning kokku köitma, ilmselt ma seda teengi. Kunagi ma saatsin kõik oma blogid välja prindituna vanaemale, mu 93 aastasele vanaemale. Ta luges huviga ning ootas järgmisi, vat kus vanaema.

Aga tõesti, kui saabub kevadlindude siristamise aeg on mul plaanis minna kuskile seljakotiga seiklema. Raske on otsustada, sest ühtepidi oleks vaja teha orjatööd mõnel maasikapõllul, et järgmine aasta koolile keskenduda, kuid samas teisalt tahaks lihtsalt olla ja lõpuks ometi puhata. Vaid puhkamine nõuab siiski suuremaid summasid, mida meie riigis juba naljalt kokku ei aja.

Viimasel ajal olen ma hakanud oma ellu raha ettekujutama. Kujutan seda nii tugevalt, et mul on salvestunud pilt silme ette, kuidas mu pangakontol ongi see soovitud summa. Siin on kindlasti tugevaks jõuks raamat, mis räägib asjade tõmbamisest enda ellu. Eks näis, kas minust saab miljonär või leian ma end suvel maasikapõllult. Aga kuna mul on juba soov ja tahe siis on pool võitu käes- edasine on kõik juba minu enda teha.

Teile aga kullapaid- armastust.

7 kommentaari:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    VastaKustuta
  2. Tere
    Sa pead rahalist valmis valmis valmis immobilier-
    Investissement'i auto- laenu võla lunastamine consolidation-
    Krediitkaardiga te ei suuda. Võtke meiega juba täna ja tegime
    nimelt summa, mida on vaja, et saaksime sulle
    Lisainformatsiooni ja öelda, mida teha, et saada
    see laen võimalikult lühikese aja mõistliku määra. Tõsine ja aus, võtke meiega ühendust.
    Ma räägin kõigile, Puotipuksu raami
    Finants-, tee ametnikud jne ........
    Aga enamasti inimesed vajavad:
    - Kõik isikud, kellel ei ole juurdepääsu krediidile pangas.
    - Isikud, kes ei tööta või töötud.
    - Inimesed CDD, ajutine, subsideeritud lepingute kõik ...
    CDI sõlmib.
    - Eraisikud rahalist vajadust korraldada oma
    pulmad või pidustused.
    - Surendettements, ummikus Bank of France (FICP) ja maailma.
    - Ka investorid, kes soovivad kaupleja
    tagasi oma kapitali. ecofinanceplus@gmail.com
    Sinu oma

    VastaKustuta


  3. Tere, see on teavitada üldsust, et hr Timothy Jeter on erakreeditor, kes on loonud rahalisi võimalusi kõigile, kes vajavad rahalist abi. Anname laenu 2% intressimäära üksikisikutele, ettevõtetele ja ettevõtted all selge ja arusaadav ja tingimused. Võtke meiega juba täna e-posti teel: (infocreditfinance768@gmail.com)

    VastaKustuta
  4. Tere
    See on teavitada üldsust, et rooma-katoliku kristlik organisatsioon on avanud rahalise võimaluse, et aidata abivajajaid inimesi, näiteks rahalist abi. Nii et kui teil on rahalisi raskusi või kui teil on mingeid rahalisi probleeme ja kui teil on oma äritegevuse alustamiseks vajalikud vahendid või peate oma arveid maksma välja oma pika ja lühiajalise kestusega ning madala intressimääraga 2% aastas üksikisikutele ja ettevõtetele. Palun võtke meiega ühendust täna e-posti aadressil: (romancatholic19@gmail.com) Piibel ütleb (Lk 11:10) kõigile, kes küsib saab; see, kes otsib otsib; ja koputama avaneb uks. Nii et ärge unustage seda võimalust, sest Jeesus on eile, täna ja igavesti sama. Palun, see on mõeldud tõsiselt mõtlemiseks ja Jumalale, kes kardab inimesi, võta meie siirast tervitusi Rooma katoliku kristlikust organisatsioonist. Võtke meiega ühendust täna selle e-posti teel: (romancatholic19@gmail.com)

    VastaKustuta
  5. Moje ime je Irene Kovács iz Hrvatske, kontaktirao sam tvrtku Susan James Financial Help za poslovni zajam u iznosu od 50.000,00 eura. Tada mi je ispričano o koraku odobravanja traženog iznosa kredita, nakon što sam ponovno uzimao rizik jer sam bio toliko očajan za postavljanje tvrtke na moje najveće iznenađenje, iznos kredita bio je odobren na moj bankovni račun u roku od 2 sata bez ikakvog stresa uzimajući moj kredit. Bio sam iznenađen jer sam prvi put padao žrtvom muljaža! Ako ste zainteresirani za osiguravanje bilo kojeg iznosa kredita i smješteni ste u bilo kojoj zemlji, savjetovat ću vam da kontaktirate gđu Susan James putem e-pošte:susanjamesloanfirml07@gmail.com ilisusanjamesloanfirml07@outlook.com ili preko web-mjesta:https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer ili Što joj je broj:+1(587)206-1157

    VastaKustuta
  6. Download Aplikasi Live Chat BOLAVITA :
    Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    Freechip 1 Juta Rupiah di www.bolavita.site Situs Judi Online Indonesia yang sudah berdiri lama ! Aman dan Mudah di akses !

    S-A-B-U-N-G A-Y-A-M B-A-N-G-K-O-K
    S-P-O-R-T-S-B-O-O-K
    C-A-S-I-N-O LIVE
    S-L-O-T
    D-I-N-G-D-O-N-G
    B-I-N-G-O
    T-E-M-B-A-K I-K-A-N ONLINE
    B-O-L-A T-A-N-G-K-A-S
    T-O-G-E-L ONLINE

    Transaksi 24 Jam Online Tanpa Libur ! Daftarkan diri kamu sekarang juga !
    Hubungi Cs kami yang bertugas :
    WA : +62812-2222-995
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAITA
    BBM : BOLAVITA

    VastaKustuta
  7. We Offer Private, Commercial and Personal Loans with very Minimal annual Interest Rates as Low as 3% within a 1year to 50 years repayment duration period to any part of the world. We give out loans within the range of $5,000.00US Dollars to $50,000,000.00 US Dollars.Our loans are well insured for maximum security is our priority, Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender?Are you biting your fingernails to the quick? Instead of beating yourself up,contact philip voorhees   ( Loan Services )now, Loan specialists who help stop Bad Credit History, to discover a win solution which is Our Mission.Interested Persons should contact me via  E-mail :Lender's  Name:  Mr : philipvvoorheesLender's  Email : philipvoorhees007@gmail.com  
    Whatsapp: +447862073672   
    Best Regards,

    VastaKustuta