kolmapäev, 12. veebruar 2014

Ühiskonna kolm kihti

Täna mõistsin, et võibolla saab jagada meie tänapäeva ühiskonna kolmeks. Rumal oleks suhtuda sellesse, kui musta ja valgesse jagades see kaheks, seega kolm tundub kohtu seadus ka siinkohal.

Inimesed, kes annavad rohkem, kui neilt loodetakse.

Ma jumaldan inimesi, kes on siirad. Nad ei ole ainult siirad vaid nad on ka imeliselt tublid. Nad teevad rohkem, kui mõni teine oma igapäeva elus ning neil on jaksu olla väärikal kohal ka  ühiskonnas. Inimesed, kes alati säravad- ma jumaldan neid ning tahaksin olla heade inimeste kollektsionäär. Tänapäeval kohtab selliseid inimesi kahjuks siiski vähe. Sellise superinimesena on muidugi ka oht, et muutud võltsiks. Särad justkui kloun päevast-päeva ning puudu on vaid punane nina. Selleks, et olla superinimene, kuid mitte ebasiiras on kindlasti olemas oma valem, kus jällegi on vaja leida puuduv x või y. Mõned saavad sellega hakkama- au ja kiitus neile.
Toon näite elust. Istusin ühel päeval trammis. Peatus oli käes ning uksed avanesid, see polnud minu peatus. Kui inimeste vahetus oli trammis toimunud märkasin, kuidas ületee jookseb veel üks vanaproua, ma eksin- ta vaevalt jõudis kõndida, aga ta tahtis nii väga sellele trammile jõuda. Siis läks üks vanem mees talle vastu, pani oma käe tema käe alla ning aitas ta trammi. Mind valdasid sellel hetkel mitmed tunded- korraga tundsin süümepiinu, et ma ei osanud sellel hetkel olla hea ja tubli, teisalt oleksin tahtnud selle mehe ees lihtsalt kummardada.

Selliseid inimesi vajab meie ühiskond ning selliseid inimesi vajab igaüks oma igapäeva ellu. Inimesed, kes on olemas siis, kui neilt seda ei oodata. Inimesed, kes kingivad tavalisel päeval sulle kingitusi või kellel pole raskusi ilusate sõnade ütlemisega. Ma olen õppinud seda. Olen õppinud inimestele ütlema ootamatul hetkel ilusaid asju. Olen õppinid tegema hinge ja südamega kinke inimestele lihtsalt selle eest, et nad olemas on. Vahel mõtlen kingitusi tükk aega ette ning panen neile niimodi suure hinge sisse.
Mul on palju missioone ja unistusi elus, kuid üks nendest on saada just selliseks inimeseks. Inimeseks, kellel pole raske öelda inimesele head sõna isegi, kui endal on jaks otsas. Inimeseks, kes suudab ka vaenlasele mõttes armastust saata. Inimeseks, kes on hea.

Inimesed, kes loobivad tänaval pudelit vastu seina

On inimesi, kes ei ole sündinud siia maailma suure missiooni tundega või sooviga midagi suurt korda saata. Ma usun, et sellised omadused sünnivad kaasa- kas sa tahad siin maailmas midagi korda saata või ei. Mul on nii kahju neist inimestest, kellel pole seda sisemist tungi maailmas midagi korda saata. Neid ei huvita, kas Filipiinidel oli hiigellaine või kuidas Aafrikas lapsed elavad. Samuti neid ei huvita, kas nad jõuavad tulevikus tippu või jäävad tipu alla lihtsalt ekslema.
Näide elust. Täna kõndisin koju, mu ees oli kolm noort. Usun, et nende vanus oli 20 ringis. Nende kehakeel oli nii lodev lihtsalt, neis polnud mingit elu. Mis mind eriti ärritas, üks neist lihtsalt loopis jalaga pudelit- terve tee, mis nad liikusid. Ma olin piiri peal, et öelda neile- võtke oma eluga ometigi midagi targemat ette. Kuid kes olen mina, et seda öelda- kõigil on ju õigus valida, kuidas nad elavad. Järsku tunnetasin, et võibolla nad suhtuvad oma elusse täpselt samamoodi- panevad jalaga takka, et edasi liiguks, endal täiesti tuim nägu ees.
Või siis need kaubanduskeskuses aega veetvad noored, oleks nad siis õnnelike nägudega, aga ei- nad on lihtsalt nii kurvad ja õnnetud. Ilmselt nad saavad ise ka aru, et nende ümber on palju edukamad inimesed ning neil ON VÕIMALUS saada ka selliseks, KUI NAD tuleksid ära kaubanduskeskustest ja hakkaksid oma UNISTUSI ELLU VIIMA.

Ma olen tihti mõelnud sellele, et koolis peaks olema palju olulisemaid tunde, kui matemaatika või füüsika. Võibolla peaks olema hoopis valemid, kuidas elus toime tulla- kuidas saavutada eesmärke või saada tubliks inimeseks. Meid visatakse siia elukeerisesse andmata täpseid juhiseid- kuidas koolis edukas olla, millist teed pidi leida hea töö, kuidas leida armastav kaaslane ja luua soe kodu. Kas inimene peabki sündima siia ellu teatud omadustega ning siis lihtsalt ulpima hakkama? Tugevamad jäävad pinnale, kuid nõrgemad lõpetavad depressioonis või stressis.

Ükskõik...

Kolmandatel on ükskõik, neid ei huvita miski. Ja siia polegi rohkem lisada, mõistate isegi.
 

Minu tänane sõnum pole negatiivne, süüdistav ega etteheiteid sisaldav. Minu tänane sõnum on see, et me võiksime hakata tegema ära rohkem, kui meilt loodetakse või oodatakse. Me peaksime võtma vastutuse elu ja maailma ees, teadvustades, et me elame siin maailmaruumis kõik omavahel seotuna ning oluline on teha teineteise heaks midagi.

Hakkame KOHE PRAEGU tegutsema ning loome endale parema tuleviku!

Järgmine kord räägin sellest, milliseks mu elu kujunenud on ning kuidas minus kasvab soov natukeseks maailma minna.


6 kommentaari:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    VastaKustuta
  2. TERE; Kas vajate laenu?
    Pakume igat tüüpi laenuteenuseid: isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen, autolaen, võlgade konsolideerimise laen, laen arvete tasumiseks ja palju muud.

    Kas vajate projekti finantseerimiseks laenu?
    Saame teid toetada laenuga, et viia ellu selliseid projekte nagu: teie majade, kontorite, talude ehitamine ja ka teie reisiprojektide, teie ettevõtte või projekti, mille jaoks vajate välist finantseerimist, finantseerimine.

    Kas vajate investeerimisfondi?
    Saame investeerida teie suurtesse projektidesse. See on ette nähtud ettevõtetele, kes soovivad investeerida oma uurimisprojektide, kinnisvaraprojektide, ülevõtmiste ja muude ärivajaduste rahastamiseks.

    VALI PARIMAD LAENU VÕIMALUSED KOHE !!! Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust selle e-posti aadressi kaudu: novaglobalfinances@gmail.com

    Mida me pakume;
    Pakume igasugu laenuteenuseid. Pakume nii tagatud kui ka tagatiseta laene ning lisaks saate taotleda nii pika- kui ka lühiajalisi laene väga mõistliku intressimääraga. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me saame aidata!
    NOVA GLOBAL FINANTSTEENUSED on suure kapitaliga Euroopa ja kogu maailma tugevaima finantskontserni tütarettevõte. Me rakendame strateegiat kohalolu leidmiseks seal, kus leitakse majanduskasvu, ühendades kliendid pakutavate võimalustega, aidates ettevõtetel kasvada, majandusel õitsele jõuda ja üksikisikutel oma eesmärke realiseerida. Oleme aastaid kaubelnud ja andnud omal ajal välja lugematuid laene. .

    Saada laenutaotlus kohe !!!
    Nimi: Camilla Karlsen (laenukeskuse ametnik)
    Kontaktpost: novaglobalfinances@gmail.com

    VastaKustuta
  3. Tere daamid ja härrad
    Kas vajate hädasti finantslaenu (laenu)?
    Paljud inimesed seisavad silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega ja enamik neist ei suuda kõrgete intressimäärade, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitalilaenu saada.

    Kui teil on vaja kiiret laenu, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole ja saame teid aidata laenu saamisel.
    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene ning lisaks saate laenu võtta kuni 20 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil laia valiku laenutoodetega saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Lisateavet meie laenupakkumise kohta; siin on meie kontaktandmed.
    Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
    Kontaktnumber: +31642117819 (WhatsApp)

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    VastaKustuta
  4. Tere ja Tere tulemast Spotlight Global Loan Services-sse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha oma tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  5. I'm here to share an amazing life changing opportunity with you all. Jose trading platform is a registered and genuine investment platform which can earn you as much as 7,570 Euros in a week from an initial investment of just 700 Euros. I am living proof of this great investment opportunity. interested in investing and want to earn weekly? contact Jose via whats-app: +12012937434 or email: Josegonzales87958@gmail.com​ to get started...

    VastaKustuta
  6. Just eelmisel nädalal sain siin Steveni fondidelt 10 000 euro suuruse laenu. Ma ei usu kunagi, et see oli tõsi, sest nägin veebis munandit, kuidas keegi neilt laenu sai, kuid eelmisel nädalal oli see mulle selge need igasuguse laenu saamiseks e -posti aadressil stevenfunds@outlook.com või whatsapp +2347043593434

    VastaKustuta